Prisbordet

Image

ETT prisbord utöver det vanliga

Atea Norrköpings Stadslopp satsar på ett dyrbart prisbord både till elitlöparna och motionärerna. Alla ska ha chansen att vinna något fint, roligt och hälsosamt. De utlottade priserna har du lika stor chans att vinna oavsett om du deltar på 5 km eller 10 km, går, joggar eller springer. 2021 kommer vi också att ha priser som enbart tillfaller deltagarna som anmäler sig till lagtävlingen. Prispengar betalas ut som träningsbidrag till den klubb den aktive representerar.

Prispengarna

Herrar (10 km):

1) 5 000 kronor (sponsras av Sandbäckens Rör).
2) 3 000 kronor (sponsras av Sandbäckens Rör).
3) 2 000 kronor (sponsras av Sandbäckens Rör).
4) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
5) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
6) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.

Damer (10 km):

1) 5 000 kronor (sponsras av Medley).
2) 3 000 kronor (sponsras av Medley).
3) 2 000 kronor (sponsras av Medley).
4) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
5) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
6) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.

Herrar (5 km):

1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).
2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).
3) 1 000 kronor (sponsras av Holmen).

Damer (5 km):
1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).
2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).
3) 1 000 kronor (sponsras av Holmen).

OBS! Vinstpengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till sitt nationella friidrottsförbund. Detta gäller både 5 och 10 km samt både dam-och herrklasserna.Bonus för rekordlöpning: Den löpare som slår banrekord i dam- eller herrklass på 10 km erhåller 2 500 kronor som också betalas ut som träningsbidrag till den klubb löparen representerar. Aktuella banrekord är: Yetsedaw Minale 29.37 (2016) och Yewbdar Gela 33.36 (2015). Bonus sponsras av KL Industri.

Image

Janos Kobza, från Däck Team Ljura Gummi AB, är spänd på vilka två som greppar däcken och tar hem det fina priset. I år kommer det att finnas ett däck för varje kön. Foto: Mikael Grip

Ta däcket och vinn fyra nya vinterdäck med montering och förvaring!

Två bildäck, ett för en kvinnlig deltagare och ett för en manlig deltagare, kommer att placeras ut någonstans utmed banan. Den som tar med sig däcket hela vägen in i mål vinner fyra nya däck med montering. Vinnarna får också så kallad guldförvaring av de däcken som byts ut. Totalt värde på denna vinst är cirka 6 000-10 000 kronor.
Image

Rickard och Ann Johnson välkomnar spurtvinnarna till ICA Smedby för en ny spurt, där det gäller att fylla en kundvagn med så många varor som möjligt på en given tid.

Snabbast med nodra fiber

Snabbast med Nodra Fiber - Atea Norrköpings stadslopps spurtpris, där det gäller att satsa allt de sista 100 meterna på både 5 km och 10 km för att ha en chans att vinna. Snabbaste dam och herre oavsett distans vinner ett kundvagnsrace på ICA Smedby där vinnarna på en given tid får fylla varsin kundvagn med så många varor de hinner.
Image
Vilket lag vinner fem presentkort från Salming?
Image

Lagtävling

I Atea Norrköpings Stadslopp finns det tre klasser i lagtävlingen. Dam, herr och mixed.

Ett lyckligt lag kommer att vinna fem presentkort à 1000 kr på Salming.

Ett lag får gå till Bagarstugan Brasserie & Bageri. I den skönt avslappnade miljön kan du äta en god frukost med varmt, nybakat bröd. Eller ta en fika framåt tiotiden. Eller en lunch. Eller en eftermiddagsfika. Eller ett glas vin efter jobbet. Eller en middag efter bion. Och du, varje morgon, så fort de slår upp sina dörrar, kan du springa förbi och köpa med dig rykande färskt bröd till frukosten eller mötet! Den 25 augusti springer alla förbi här under loppet. Mer information hittar du här www.bagarstugan.se.

Ett lag får gå till Villa Fridhem och mumsa i sig deras goda frukost. Värde 1 000 kr.

Utlottade priser

Image
Helene Friberg och Erica Ly har med sig två årskort på World Class som två lyckliga vinnare kommer att få med sig hem den 21 augusti. Foto: Mikael Grip

World class årskort

Två deltagare (en man och en kvinna) vinner varsitt årskort på World Class, värda 6 500 kronor per kort. Årskorten gäller på World Class klubbarna i Norrköping City, Pronova, Åby, Vilbergen coh Söderköping. Styrketräning i gymmet ingår samt gruppträning som till exempel bodyPump, zumba, spinning, yoga, danspass och funktionell träning.

Image

Dolphins årskort

Två deltagare, en man och en kvinna, vinner varsitt årskort till Dolphins alla hemmamatcher i Stadium Arena säsongen 2021/2022. Årskorten gäller herrlag, damlag och rullstolslaget. Varje årskort är värt cirka 2 500 kr.

Image

Sziols sportglasögon

Som deltagare i stadsloppet har du chansen att vinna ett par X-kross runningkit by Sziols. Det handlar om speciella sportglasögon som är extremt bekväma och ger ett skönt ljus. Bågen och linsen är tillsammans designade för optimal ventilation. Ett runningkit lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare. Värde: 1 595 kronor/kit.

Läs mer på sziols.se

Image
Peter Gellett, försäljningschef på SEAT, Söderbergs personbilar kanske ger just dig en weekendbil från SEAT.

Weekendbild

En lycklig vinnare vinner en weekendbil från Söderbergs Personbilar och SEAT.

Image
Linus Olsson på Event Center i Norrköping välkomnar två lyckliga vinnare.

Event Center knock 'em down Norrköping

Event Center knock 'em down Norrköping lottar ut två presentkort a´ 1 000 kronor.

Image

Marikas café

Två deltagare vinner varsitt presentkort på Marikas Kafé på 500 kronor vardera.
Image

Krögaren Johan Doverhjelm välkomnar två vinnare till Harrys i Norrköping.

Harrys i Norrköping

Två deltagare vinner varsitt presentkort värt 500 kronor på Harrys i Norrköping.

Övriga priser

Två stora matkorgar från ICA Nära Strömmen lottas ut till en man och en kvinna. Värde: 500 kr per korg.

Två presentkort á 500 kronor på Colorama/Weydes Färghus. Ett till en kvinnlig deltagare och ett till en manlig.

Dubbelrum (2 personer). Presentkort övernattning på Elite Grand Hotel i Norrköping eller Linköping. En vinst till en manlig deltagare och en vinst till en kvinnlig deltagare värde: Cirka 1 600 kronor/vinst. 

Optiker Persson bidrar med två presentkort á 500 kr som lottas ut till en kvinna och en man. 

Två tiokort från Medley med valfri träning och simning. Ett till en kvinna och ett till en man. Värde 1 080 kronor/kort. 

En manlig och kvinnlig deltagare vinner varsitt presentkort till 1,5 timmes bowling och plankstek på Vilbergen Bowling Center.

Två vinnare, en kvinna och en man, vinner två bag-in-box var med funktionsdrycker från RÅ. Värde: 500 kr/pris

Två vinnare, en man och en kvinna, vinner 60 minuters massage hos Helhetshälsans Hus, värde 700 kronor/pris.

Ett värdebevis där en manlig deltagare vinner två trerättersmiddagar på The Bishops Arms i Norrköping. Självklart ställer The Bishops Arms upp med ett lika smakfullt pris till en kvinnlig deltagare. Värde: Cirka 1 000 kronor/pris.