Anmäl dig till ordinarie avgift fram till söndag

Söndag 13 augusti klockan 24.00 går ordinarie anmälningstid för NKPG City Norrköpings Stadslopp ut. Passa på att anmäla dig innan höjningen. 

Vill du betala ordinarie anmälningsavgift så anmäl dig innan söndag 13 augusti 24.00. Från och med måndag 14 augusti är det efteranmälan som gäller, med en förhöjd avgift med 50 kronor på 5 km och 100 kronor på 10 km. Efteranmälan görs via anmälningsformuläret på loppets hemsida.

Efteranmälan kan också göras på nummerlappsutdelningen hos XXL Ingelsta mellan klockan 11-18 tisdag 22 augusti och i start-och målområdet vid parken vid Hötorget från och med klockan 15 onsdag 23 augusti.

Till Lilla Lundbergsloppet är det gratis anmälan hela vägen fram till första start den 23 augusti.

För mer information om anmälan och priser läs mer i Deltagarinfo: 

Till anmälan: