Är du medlem i Friskis&Svettis? – då har du gratis startplats i NKPG City Norrköpings Stadslopp

Friskis&Svettis i Norrköping erbjuder alla sina medlemmar gratis startplats i NKPG City Norrköpings Stadslopp. ”Vi vill främja folkhälsan i allt vi gör, så stadsloppet är ett bra mål för många av våra medlemmar att se fram emot och träna inför”, säger Malin Alsö, verksamhetschef för ”Friskis” i Norrköping.

Helene, Katarina, Emelie, Malin och Maja från Friskis&Svettis står på startlinjen i NKPG City Norrköpings Stadslopp den 23 augusti.

Friskis&Svettis driver tre anläggningar i Norrköping, City, Ingelsta och Vrinnevi samt i Söderköping och Skärblacka.

– Vårt mål är att nå 15 000 medlemmar i Norrköping i år. Grundmålsättningen är att bedriva lättillgänglig träning som är till för alla, säger Malin.

NKPG City Norrköpings Stadslopp passar in i Friskis&Svettis koncept. I Stadsloppet kan du välja mellan 5 och 10 kilometer och du kan välja om du vill gå, jogga, eller springa.

– Det är det som är så bra. Alla kan verkligen vara med i Stadsloppet, förklarar Malin som själv kommer att stå på startlinjen den 23 augusti.

– Självklart, det vill jag inte missa, säger hon med ett leende.

Friskis har uteträning året om, både löp- och crosspass.

– På tisdagar och torsdagar i sommar har vi också vår klassiska parkträning i Folkparken där vi plockar ut olika pass från vårt vanliga utbud. Och det är gratis för alla! säger Malin Alsö.

Till hemsidan för Friskis&Svettis Norrköping: