LEBA Ekonomibyrå ökar engagemanget  – Satsar på NKPG City Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet

LEBA Ekonomibyrå är ny medaljpartner och huvudpartner till NKPG City Norrköpings Stadslopp. ”Det känns helt rätt att gå in i det här samarbetet”, säger vd:n Bahjat Mourad.

LEBA Ekonomibyrå satsar fullt ut på NKPG City Norrköpings Stadslopp. På bilden syns från vänster Rosa Bato, Lena Mourad, Bahjat Mourad och Sharbel Yacoub.

Hösten 2014 startade Bahjat sitt företag hemma vid köksbordet.

– Jag var anställd vid en revisionsbyrå, men kände att jag ville starta något eget. För att få kunder och skapa ett gott rykte var det mycket uppsökande verksamhet de första åren, säger han när vi ses på kontoret i Pronovahuset.

Snart var Bahjats fru Lena med i företaget och det är inte svårt att räkna ut var företagets namn kommer ifrån.

– Haha, nej, det är våra två första bokstäver i våra förnamn som är ihopsatta.

Vilka är LEBA Ekonomibyrå?

– Vi är en redovisningsbyrå som tar hand som företags hela redovisningskedja, allt från att starta bolag och bokföring till bokslut, årsredovisning och ekonomisk rådgivning.

LEBA Ekonomibyrå arbetar mycket med småföretagare.

– Ja, cirka 40 procent av våra kunder är enmansföretag. Vi har just nu cirka 200 kunder som vi hjälper med ekonomisk rådgivning. Vår målsättning är alltid att vara proaktiva, engagerade och ge kunden de bästa råden som finns, givet deras aktuella situation.

Hösten 2022 blev LEBA Ekonomibyrå utsett till årets tillväxtbyrå i Östergötland i sitt segment.

– Det känns förstås bra och något vi är stolta över. Det visar att vi är på rätt väg, förklarar Bahjat.

”Att stödja barn- och ungdomsidrott är viktigt och vi jobbar med föreningslivet på olika sätt”, säger Bahjat Mourad, vd och grundare av LEBA Ekonomibyrå.

Kundantalet, omsättningen och personalstyrkan har ökat år efter år.

– De sista fem åren har vi kunnat anställa en person per år. Just nu är vi sex anställda och är mitt uppe i en process att anställa en person till. Målsättningen är att vi ska vara tio anställda inom en snar framtid och omsätta tio miljoner kronor per år. Som det har sett ut växer vi cirka 25 procent varje år och 2023 verkar bli minst lika bra.

Varför har LEBA Ekonomibyrå valt att gå in både som medaljpartner och huvudpartner till NKPG City Norrköpings Stadslopp med Lilla Lundbergsloppet?

– Vi jobbar jättemycket med hälsa och friskvård. Mår våra medarbetare bra på jobbet är mycket vunnet. Vi har bland annat en egen fotbollsturnering, där många företag är med och har roligt. Senast hade vi över 100 personer med i den turneringen. Att stödja barn- och ungdomsidrott är viktigt och vi jobbar med föreningslivet på olika sätt.

Som medaljpartner kommer ena sidan att präglas med LEBA Ekonomibyrås logotype. Den 23 augusti delar personal från LEBA Ekonomibyrå ut medaljerna efter målgång både i Lilla Lundbergsloppet och NKPG City Norrköpings Stadslopp.

Till hemsidan för LEBA Ekonomibyrå: