Jobbar du på Norrköpings kommun? Då har du gratis anmälningsavgift till NKPG City Norrköpings Stadslopp!

Norrköpings kommun ger alla sina 11 500 anställda chansen att delta i NKPG City Norrköpings Stadslopp helt gratis.

Cecilia Fjärstedt och Sofie Norén, från Norrköpings kommun, hoppas att så många kommunanställda som möjligt tar chansen att vara med i NKPG City Norrköpings Stadslopp.

– Vi vill vara med och bidra till god hälsa och gemenskap. Att vi har möjlighet att träffas utanför arbetstid och genomföra Norrköpings Stadslopp känns fantastiskt. Alla kan verkligen vara med oavsett om man går, joggar eller springer, säger Sofie Norén, strateg på kommunikationsavdelningen på Norrköpings kommun.

– Att pusha varandra till att träna och främja rörelse vinner alla på. Det handlar inte om att träna jättemycket, det kan räcka med att ta en promenad på lunchen. I stadsloppet finns det möjlighet att gå om man vill, berättar Cecilia Fjärstedt, från kommunens personalavdelning.

”Att pusha varandra till att träna och främja rörelse vinner alla på. Det handlar inte om att träna jättemycket, det kan räcka med att ta en promenad på lunchen”, säger Cecilia Fjärstedt.

NKGP City Norrköpings Stadslopp arrangeras onsdag kväll den 23 augusti. Distanserna handlar om fem och tio kilometer. Gåklass erbjuds på fem kilometer. Under NKPG City Norrköpings Stadslopp kantas banan av massor av musikstationer för att peppa deltagarna. Maxi ICA Stormarknad Norrköping ser till att du får något energigivande efter målgång. Alla deltagare får också en medalj efter målgång som bevis på sin prestation och vattenflaska från Finspångs Brunnsborrning.

På Norrköpings kommun finns det 11 500 potentiella motionsdeltagare som nu kan delta i NKPG City Norrköpings Stadslopp helt gratis.

– Det är jättebra att vi kan erbjuda gratis anmälan till Norrköpings Stadslopp. Kommunen har sedan länge ett friskvårdsbidrag som alla anställda får ta del av. Men friskvårdsbidraget ska inte användas till stadsloppet. Det är utöver friskvårdsbidraget, klargör Sofie Norén.

”Det är jättebra att vi kan erbjuda gratis anmälan. Kommunen har sedan länge ett friskvårdsbidrag som alla anställda får ta del av. Men friskvårdsbidraget ska inte användas till stadsloppet. Det är utöver friskvårdsbidraget”, säger Sofie Norén, till höger på bilden.

Mer information och anmälan finns på norrkopingsstadslopp.se

Så jobbar du på Norrköpings kommun gå in på kommunens intranät, där hittar du mer information om loppet och den unika rabattkod du ska anmäla dig med för att få gratis anmälan till NKPG City Norrköpings Stadslopp.

Direkt till anmälan: 

Missa heller inte att alla barn deltar helt gratis i Lilla Lundbergsloppet.

Lycka till!