Ännu finns chansen att greja en nummerlapp till NKPG City Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet

Har du inte anmält dig till NKPG City Norrköpings Stadslopp eller Lilla Lundbergsloppet? Ingen panik! Ännu finns tid att säkra en nummerlapp till motionsfesten onsdag 24 augusti.

Än så länge finns chansen att greja en nummerlapp till tioårsjubileumet av NKPG City Norrköpings Stadslopp.

Efteranmälan via loppets hemsida stänger söndag 21 augusti klockan 24.00. Fram tills dess går det bra att anmäla sig till alla lopp och klasser via hemsidan. 

Måndag 22 augusti, sammanställer vi startlistor och planerar för nummerlappsutdelningarna, så på måndagen går det inte att anmäla sig.

Astrid Nilsson och Patrik Blom välkomnar alla att hämta sin nummerlapp och efteranmäla sig hos XXL tisdag 23 augusti mellan klockan 11-18. Alla som gör det får en rabattkupong på 25 procent till ett köp hos XXL.

Tisdag 23 augusti har vi nummerlappsutdelning och efteranmälan på XXL Ingelsta mellan klockan 11-18. Där går det alltså bra att hämta din nummerlapp om du redan är anmäld, men också att efteranmäla sig och få en nummerlapp direkt i handen. De som hämtar sin nummerlapp och/eller efteranmäler sig hos XXL får en rabattkupong på 25 procent, som gäller för ett köp hos XXL.

Onsdag 24 augusti, är det dags för Lilla Lundbergsloppet och NKPG City Norrköpings Stadslopp, då går det också bra att efteranmäla sig vid nummerlappsutdelningen vid start- och målområdet i parken vid Hötorget i centrala Norrköping. Nummerlappsutdelning och efteranmälan startar 15.00.

Varmt välkomna med era anmälningar önskar arrangören Tjalve Friidrott Norrköping.