Nytt spurtpris

Image

Rickard och Ann Johnson på ICA Smedby välkomnar de båda vinnarna i "Snabbast med Nodra Fiber" till ett kundvagnsrace hos ICA Smedby.

Nodra Fiber och ICA Smedby är nya partners till Atea Norrköpings Stadslopps unika spurtpris - "Snabbast med Nodra Fiber".

100 meter från mål på både 5 och 10 kilometer monterar vi en tidtagningsram som tar tiden på loppens sista 100 meter. Utefter de resultaten presenterar vi en speciell resultatlista för "Snabbast med Nodra Fiber".

Snabbaste dam och snabbaste herre vinner varsitt kundvagnsrace hos ICA Smedby. Kundvagnsracet kommer gå till så att vinnarna får varsin kundvagn och får på en given tid plocka så många varor de hinner i sin kundvagn.

– Ett jätteroligt koncept och det blir en röd tråd i spurtpriset, eftersom kundvagnsracet också handlar om att vara riktigt snabb, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Den som vill kan gå banan och med 100 meter kvar av loppet spurta så mycket han eller hon kan. En förutsättning för att vinna spurtpriset är förstås att loppet måste fullföljas. Det behövs ingen speciell anmälan för att delta i "Snabbast med Nodra Fiber". Alla som har valt tidtagning får sin tid registrerad på sista 100 meterna, både på 5 och 10 km. Vi kommer också att ha en speaker vid spurtstarten som kommer att påminna deltagarna som vill att öka farten.