Nu är anmälan öppen till NKPG City Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet

Nu är anmälan till NKPG City Norrköpings Stadslopp och barnens eget Lilla Lundbergsloppet öppen. Datumet att skriva in i almanackan är onsdag 28 augusti 2024.

Den 28 augusti 2024 är det dags för NKPG City Norrköpings Stadslopp. Arkivbild: FotoFia

Som vanligt är det 5 eller 10 kilometer i den vackraste av löparstäder som gäller. Med eller utan tidtagning. Banan är kontrollmätt av förbundsmätare och är tillåten att slå till exempel svenskt rekord på, både på 5 och 10 kilometer landsvägslöpning.

Gå, jogga eller spring är parollen som gäller. Distansen för de som vill gå är 5 kilometer.

NKPG City Norrköpings Stadslopp bjuder på extra många musikstationer utmed banan för att du ska få bästa peppen. I snitt kommer det vara en artist på varje 500 meter.

Vita Hästen med lagkapten Jesper Samuelsson i täten springer gärna NKPG City Norrköpings Stadslopp. Arkivbild: FotoFia

Mycket mer information om eventet hittar du under deltagarinfo på loppets hemsida: 

Fram tills 31 januari kör vi Earlybird, då det är absolut billigast att anmäla sig. Early Bird innebär 175 kr på 5 km, 225 kr på 10 km och 100 kr i gåklass 5 km. Lilla Lundbergsloppet 0 kr.

Direkt till anmälan: 

Alla barn deltar helt gratis i Lilla Lundbergsloppet. För ett bra och säkert event är maxtaket satt till sammanlagt 1100 barn. Arkivbild: Tony Oldenburg

Alla barn deltar helt gratis i Lilla Lundbergsloppet, som är 1 kilometer långt. Alla barn får en goodiebag med häftiga grejer från Lundbergs och deras samarbetspartners, produkter från ICA Maxi Stormarknad Norrköping och vattenflaska från Finspångs Brunnsborrning.

Mer information om Lilla Lundbergsloppet: 

Varmt välkommen med din anmälan till motionsfesten onsdag 28 augusti 2024.

NKPG City Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet arrangeras av Tjalve Friidrott Norrköping.