ICA Smedby laddar funktionärerna och bjuder alla på kaffe

NKPG City Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet har många samarbetspartners som gör eventet till den lyckade motionshappeningen som det är.

Favorit i repris. ICA Smedby ser till att alla får kaffe även i år. Arkivbild: Tony Oldenburg

ICA Smedby ser till att alla funktionärer från arrangörsföreningen Tjalve Friidrott Norrköping får god och nyttig mat och dryck under dagen. ICA Smedby ser också till att alla som vill får en kopp kaffe eller två under själva loppkvällen.

Det är fantastiskt mycket som händer under loppkvällen den 23 augusti. Dels på Lundbergs Sommartorg och dels i partnerbyn på Hötorget. På Lundbergs Sommartorg kommer IFK Norrköping, Vita Hästen, Dolphins och KFUM Norrköping bjuda på olika aktiviteter för barnen. Där serverar också Brödernas/Halvars Glass härlig glass till alla barn.

När barnen springer i mål får de först en medalj sponsrad av LEBA Ekonomibyrå och sedan en gympapåse från Lundbergs Fastigheter med diverse bra och roliga prylar. Barnen får också energigivande produkter från ICA Maxi Stormarknad Norrköping och en vattenflaska med jordens bästa sportdryck från Finspångs Brunnsborrning.

Deltagarna i NKPG City Norrköpings Stadslopp 5 och 10 kilometer får samma produkter, förutom gympapåsen.

I partnerbyn på Hötorget kommer flera av våra samarbetspartners finnas och erbjuda olika aktiviteter i sina tält. Helhetshälsans Hus masserar dina ben innan och efter ditt lopp.

Nummerlappsutdelningen för er som inte hämtade på XXL under tisdagen är belägen längst in i partnerbyn på Hötorget. Där går det också bra att efteranmäla sig till NKPG City Norrköpings Stadslopp 5 och 10 kilometer. Eftersom vi nått maxtaket på 1 000 anmälda barn till Lilla Lundbergsloppet så är det inte möjligt att efteranmäla till det loppet.

Varmt välkomna till NKPG City Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet 2023.

Mer information finns under Deltagarinfo: