Så hämtar du din nummerlapp

Tisdag 22 augusti mellan klockan 11-18 har vi nummerlappsutdelning hos XXL, Ingelsta. Där kan du också efteranmäla dig till NKPG City Norrköpings Stadslopp 5 och 10 kilometer. Hämtar du din nummerlapp hos XXL får du en rabattkupong på 20 procent som gäller för ett köp hos XXL. Rabattkupongen gäller till och med fredag 25 augusti. Du kan även hämta din kompis nummerlapp så länge den personen är informerad om detta.

Alva Isaksson och Olle Hultman välkomnar alla att hämta sina nummerlappskuvert hos XXL, Ingelsta, tisdag mellan klockan 11-18. Alla som hämtar sitt nummerlappskuvert hos XXL får 20 procent i rabatt på ett köp.

Hämtar du inte din nummerlapp hos XXL, så är det onsdag 23 augusti som gäller. Då i tävlingsområdet i parken vid Hötorget i närheten av start-och mål. Nummerlappsutdelningen i tävlingsområdet startar 15.00. Det finns listor att kolla på där du ser ditt startnummer. Ta reda på ditt startnummer innan du kommer fram till funktionären, som ger dig rätt nummerlappskuvert. Vi har också listor, så vi kan se ditt startnummer om du säger ditt namn. Efteranmälan är öppen även 23 augusti från och med klockan 15.00.

Efteranmälan går till så att du fotar av en QR-kod med din mobil och via ett formulär gör din anmälan. När det är klart, får du en nummerlapp och swishar anmälningsavgiften.  I nummerlappskuvertet ligger förutom nummerlappen som ska fästas på bröstet, även fyra säkerhetsnålar. Högst upp på nummerlappen sitter en flik som innehåller ett tidtagningschip. Den fliken ska vara kvar, annars kan ingen tid mätas.

När det gäller Lilla Lundbergsloppet är maxtaket 1000 anmälda barn nått och ingen efteranmälan är möjlig. Nummerlappskuverten till Lilla Lundbergsloppet hämtas ut på samma sätt och på samma tider som till NKPG City Norrköpings Stadslopp.