Många vinstchanser i NKPG City Norrköpings Stadslopp

Som deltagare i NKPG City Norrköpings Stadslopp har du chansen att vinna många fina priser oavsett hastighet i loppen.

Elitlöparna vinner prispengar, presentkort och fina glaspjäser från Reijmyre Glasbruk. De snabbaste i spurten med Nodra fiber vinner spännande kundvagnsrace hos ICA Smedby. Tvåorna i spurten får snabb fiber och treorna presentkort från Marikas Kafé.

De två löparna, en kvinna och en man, som är först till de hemligt utsatta däcken på 10 kilometer från Däckteam Ljura Gummi behöver inte öppna plånboken när det är dags att byta till vinterdäck.

Vi har också riktigt bra priser som alla kan vinna oavsett hastighet i loppen. Vad sägs om två årskort på all träning på World Class till ett värde av 6 500 kr/presentkort.

Event Center Knock´em down lottar ut två fartfyllda presentkort. Dolphins och Vita Hästen bidrar med två säsongskort 2023/2024 och IFK Norrköping med två årskort för 2024.

Medley bidrar med två tiokort på all träning. Louis De Geer Konsert & Kongress bjuder två deltagare på två konsertbiljetter var. Äta bör man göra sunt för att orka träna. Presentkort lottas ut från The Bishops Arms, Vilbergen Bowling Center, Sushi Nara och Harrys.

Friskis&Svettis är med och lottar ut fyra tiokort på träning.

Dessutom kan du vinna välfyllda matkorgar från ICA Strömmen och funktionsdrycker från RÅ. Ska du måla om hemma? Coloroma/Weydes Färghus bidrar med två presentkort.

Två deltagare vinner varsitt presentkort på en timmes massage hos Helhetshälsans Hus. Trött efter loppet? Då har du chansen att vila ut på Comfort Hotel utan att betala en krona. Comfort Hotel bidrar med två presentkort på övernattning i dubbelrum.

NKPG City lottar ut tolv presentkort för shopping och mat i stadskärnan. Mio lägger in fyra presentkort och Optiker Persson springer inte bara loppet, de bjuder också på två presentkort.

Trött i benen efter loppet? Två massagepistoler lottas ut från massagebanken.se

Ska du springa fler lopp? Du har chans att vinna en weekendbil från Bråviken Bil som tar dig till vilket lopp du vill i Sverige. Bland de lag som är anmälda till NKPG City Norrköpings Stadslopp kommer ett lyckligt lag vinna fem presentkort på löparskor från Hoka. Bland lagen lottas också en härlig frukost ut till Villa Fridhem. Ett lag får gå till Brödernas Kafé och ett annat lag får ett presentkort till Halvars Glass.

ICA Maxi Stormarknad Norrköping bjuder på energigivande produkter till alla deltagare efter målgång. De bidrar också med två presentkort till prisbordet.

Utmed banan kommer det finnas fem ballonger. De som fångar ballongerna och tar dem med sig in till mål vinner två biljetter var till valfri Domföreställning på Visualiseringscenter.

Priserna lottas ut rättvist mellan 5 och 10 km, samt mellan män och kvinnor.

Mer om prisbordet hittar du här: