Helhetshälsans Hus masserar dina ben

Helhetshälsans Hus flyttar in i partnerbyn vid Hötorget och masserar dina ben helt gratis både innan och efter din insats i NKPG City Norrköpings Stadslopp.

– Det är uppskattat. Speciellt efter loppet, säger Per-Jonas ”PJ” Christopherson, massageterapeut och ägare till Helhetshälsans Hus på Kabelvägen 2 i Norrköping.

Där finns elva terapeuter som erbjuder det bästa för ditt välmående. Allt från medicinsk fotvård, till samtalsterapi till massage och mycket mer.

På bottenplanet finns ett gym, som just nu har 250 medlemmar.

– Vi vill vara det lilla personliga gymmet, där det är en lugn och skön stämning. Alla som vill får hjälp och alla blir sedda. På våra gruppass är det relativt små grupper, berättar Per-Jonas.

Tillgängligheten till Helhetshälsans Hus är något som ”PJ” gärna lyfter.

– Det finns alltid parkering och den nya på- och avfarten till E4:an gör att vi har fått fler medlemmar från ytterområdena. Det är enkelt att ta sig till och från oss.

”Vi vill vara det lilla personliga gymmet, där det är en lugn och skön stämning”, säger ägaren Per-Jonas Christopherson.

Ett nytt utegym är också under uppförande.

– Det går delvis redan att använda, men kommer snart att vara helt klart, säger ”PJ”.

Helhetshälsans hus välkomnar alla deltagare till gratis benmassage i partnerbyn. Arkivbild: Tony Oldenburg

Helhetshälsans Hus är också med på prisbordet, där två deltagare kommer att vinna varsitt presentkort på 60 minuters massage på Helhetshälsans Hus.

Mer information: helhetshalsanshus.se