Deltagarrekord i Norrköpings roligaste barnlopp! Snart 1000 barn i Lilla Lundbergsloppet!

Wow! Vilket intresse det är att vara med i Lilla Lundbergsloppet. Barnens eget race i NKPG City Norrköpings Stadslopp.

Just nu är det redan nytt deltagarrekord med 800 barn anmälda till barnens motionsfest i Norrköpings City den 23 augusti. Arrangörerna har stora förhoppningar om att nå maxtaket om 1000 deltagare.

– Vi har ökat deltagarantalet varje år och i år är intresset enormt, vilket förstås är jätteroligt och det vi jobbar för, säger tävlingsledaren Mikael Grip, från arrangörsföreningen Tjalve Friidrott.

– Vi har blivit bortskämda med deltagarrekord varje år, vilket är ett fint kvitto på att Lilla Lundbergsloppet är uppskattat, säger Lisa Lundh, Marknads- och kommunikationschef på Lundbergs Fastigheter. Det är fantastiskt roligt att se glädjen och stoltheten hos barnen när de korsar mållinjen.

För att kunna genomföra ett säkert och tryggt lopp och en rolig upplevelse för alla barn behöver antalet deltagare begränsas till max 1000 barn. Ytan runt start och mål har sina begränsningar och tyvärr kan vi inte ta emot hur många barn, publik och vårdnadshavare som helst.

– Därför har vi ett maxtak på 1000 anmälda barn. Anmälan via hemsidan stänger söndag 20 augusti klockan 24.00, eller tidigare om vi når 1000 anmälda barn innan dess, säger Mikael Grip.

Detta innebär att det inte kommer att vara möjligt till efteranmälan för barn på nummerlappsutdelningen på XXL tisdag 22 augusti och inte heller på loppdagen den 23 augusti.

Mer information om Lilla Lundbergsloppet: 

Direkt till anmälan: