Satsa på Snabbast med Nodra Fiber – vinn kundvagnsrace hos ICA Smedby

Snabbast med Nodra Fiber är NKPG City Norrköpings Stadslopps eget spurtpris. Är du riktigt snabb kan du vinna fina priser och till och med få plocka varor i en kundvagn utan att betala hos ICA Smedby. 

På kartan ser du starten för spurten där det står Snabbast med Nodra Fiber.

Snabbast med Nodra Fiber – är NKPG City Norrköpings stadslopps häftiga spurtpris, där det gäller att satsa allt de sista 100 meterna på både 5 km och 10 km för att ha en chans att vara bland de tre främsta. OBS! Du som vill ge det där lilla extra i Snabbast med Nodra Fiber måste gå, jogga eller springa hela loppet för att satsa allt vid starten för Snabbast med Nodra Fiber, som alltså är de sista 100 meterna både på 5 och 10 km. Det går alltså inte bara att springa loppens sista 100 meter. Det kommer att synas och höras var starten för Snabbast med Nodra Fiber är. Dels är det en extra tidtagningsram där, med texten spurt på och vi har också en speaker på plats som påminner om att det är dags att spurta för de som vill. Du kan om du vill gå eller ta det lugnt hela loppen och sedan maxa sista 100 meterna.

Det registreras ingen tid på första varvet på 10 km när det gäller spurten, eftersom det är sista 100 meterna på 5 och 10 km som gäller för Snabbast med Nodra Fiber.

Snabbaste dam och herre vinner ett kundvagnsrace på ICA Smedby där vinnarna på en given tid får fylla varsin kundvagn med så många varor de hinner.

Rickard och Ann Johnson välkomnar spurtvinnarna till ICA Smedby för en ny spurt, där det gäller att fylla en kundvagn med så många varor som möjligt på en given tid.

Priser Snabbast med Nodra Fiber:

1) Kundvagnsrace hos ICA Smedby.

2) 6 månaders bredband med Telia, 250 Mbit/sek på något av de öppna näten från Nodra Fiber.

3) Presentkort till Marikas Kafé värde 500 kr.