Så hämtar du din nummerlapp

Tisdag 23 augusti mellan klockan 11-18 har vi nummerlappsutdelning på XXL, Ingelsta. Där kan du också efteranmäla dig. Hämtar du din nummerlapp hos XXL får du en rabattkupong på 25 procent som gäller för ett köp hos XXL. Du kan även hämta din kompis nummerlapp så länge den personen är informerad om detta.

Hämtar du inte din nummerlapp hos XXL, så är det onsdag 24 augusti som gäller. Då i tävlingsområdet i parken vid Hötorget i närheten av start och mål. Nummerlappsutdelningen i tävlingsområdet startar 15.00. Det finns listor att kolla på där du ser ditt startnummer. Ta reda på ditt startnummer innan du kommer fram till funktionären, som ger dig rätt nummerlappskuvert. Vi har också listor, så vi kan se ditt startnummer om du säger ditt namn. Efteranmälan är öppen även 24 augusti från och med klockan 15.00.

Efteranmälan går till så att du fotar av en QR-kod med din mobil och via ett formulär där gör din anmälan. När det är klart, får du en nummerlapp. I nummerlappskuvertet ligger förutom nummerlappen som ska fästas på bröstet, även fyra säkerhetsnålar.