Brödernas serverar gratis glass till alla barn i Lilla Lundbergsloppet

Efter målgången i Lilla Lundbergsloppet, där alla barn deltar helt gratis, är det dags för många roliga och häftiga utdelningar för barnen.

Robert Togan skopar glass till alla barn efter målgången i Lilla Lundbergsloppet.

Det första barnen får efter målgången är en fin medalj sponsrad av Grant Thornton, efter det får barnen också en gympapåse från Lundbergs Fastigheter. I den finns bland annat produkter från IFK Norrköping, Dolphins och Vita Hästen. De tre klubbarna finns på plats på Lundbergs Aktivitetstorg, där det kommer vara flera coola aktiviteter.

Efter gympapåsen delar Finspångs Brunnsborrning ut en vattenflaska med jorden bästa sportdryck, innan ICA Maxi Norrköping delar ut kexchoklad, banan och Powerade.

På Lundbergs Aktivitetstorg skopar dessutom Brödernas Kafé gratis glass till alla barn. Något som säkert kommer att vara populärt. Vädermässigt ser det just nu ut att bli över 20 grader varmt och solsken.