Många vinstchanser i NKPG City Norrköpings Stadslopp

Som deltagare i NKPG City Norrköpings Stadslopp har du chansen att vinna många fina priser oavsett hastighet i loppen.

Elitlöparna vinner prispengar och presentkort. De snabbaste i spurten med Nodra fiber vinner kundvagnsrace hos ICA Smedby. Tvåorna i spurten får snabb fiber och treorna presentkort från Marikas Kafé.

Bästa/snyggaste/roligaste utklädnad i maskeradklassen vinner fina priser från Promotionhuset. De två löparna som är först till de hemligt utsatta däcken från Däckteam Ljura Gummi behöver inte öppna plånboken när det är dags att byta till vinterdäck.

Vi har också riktigt bra priser som alla kan vinna. Vad sägs om två årskort på all träning på World Class till ett värde av 6 500 kr/presentkort.

Event Center Knock´em down lottar ut två fartfyllda presentkort. Dolphins och Vita Hästen bidrar med två säsongskort 2022/2023 och IFK Norrköping med två årskort för 2023.

Medley bidrar med två tiokort på all träning. Louis De Geer Konsert & Kongress bjuder på två konsertbiljetter. Äta bör man göra sunt för att orka träna. Presentkort lottas ut frånThe Bishops Arms, Vilbergen Bowling Center, Sushi Nara och Harrys.

Dessutom kan du vinna välfyllda matkorgar från ICA Strömmen och funktionsdrycker från RÅ. Ska du måla om hemma? Coloroma/Weydes Färghus bidrar med två presentkort.

Två deltagare vinner varsitt presentkort på en timmes massage hos Helhetshälsans Hus. Trött efter loppet? Då har du chansen att vila ut på Comfort Hotel utan att betala en krona. Comfort Hotel bidrar med två presentkort på övernattning i dubbelrum.

Två halvårsprenumerationer från Norrköpings Tidningar finns också på prisbordet, liksom två presentkort från Optiker Persson. NKPG City lottar ut tolv presentkort för shopping och mat i stadskärnan. Mio lägger in fyra presentkort.

Trött i benen efter loppet? Två massagepistoler lottas ut från massagebanken.se

Ska du springa fler lopp? Du har chans att vinna en weekendbil från Söderbergs Bil. Bland de lag som är anmälda till NKPG City Norrköpings Stadslopp kommer ett lyckligt lag vinna fem presentkort från Salming. Bland lagen lottas också en härlig frukost ut till Villa Fridhem. Även Bagarstugan Brasserie & Bageri bidrar med ett mumsigt lagpris.

Priserna lottas ut rättvist mellan 5 och 10 km, samt mellan män och kvinnor.

Mer om prisbordet hittar du här: