0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Prisbordet

Atea Norrköpings Stadslopp satsar på ett dyrbart prisbord både till elitlöparna och motionärerna. Alla ska ha chansen att vinna något fint, roligt och hälsosamt. Även tävlingarna i tävlingen gäller 10 km, förutom maskeradklassen som gäller både 5 km och 10 km. De utlottade priserna har du lika stor chans att vinna oavsett om du deltar på 5 km eller 10 km, går, joggar eller springer. 2017 kommer vi också att ha priser som enbart tillfaller deltagarna som anmäler sig till lagtävlingen. Prispengar betalas ut som träningsbidrag till den klubb den aktive representerar.

 

Prispengarna:

 

Herrar (10 km):
1) 7 500 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
2) 5 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
3) 2 500 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).

4) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
Damer (10 km):

1) 7 500 kronor (sponsras av Medley).

2) 5 000 kronor (sponsras av Medley).

3) 2 500 kronor (sponsras av Medley).

4) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
Herrar (5 km):
1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).
2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).
3) 1 000 kronor (sponsras av Holmen).
Damer (5 km):

1) 3 000 kronor (sponsras av Castellum).

2) 2 000 kronor (sponsras av Castellum).

3) 1 000 kronor (sponsras av Castellum).

 

OBS! Vinstpengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till något av de nordiska friidrottsförbunden. Detta gäller både 5 och 10 km samt både dam-och herrklasserna.

Bonus för rekordlöpning: Den löpare som slår banrekord i dam- eller herrklass på 10 km erhåller 2 500 kronor som också betalas ut som träningsbidrag till den klubb löparen representerar. Aktuella banrekord är: Yetsedaw Minale 29.37 (2016) och Yewbdar Gela 33.36 (2015). Bonus sponsras av Åhlin & Ekeroth Byggnads AB.

 

Delta i Atea Norrköpings Stadslopp ta med en kompis och se en allsvensk match med IFK Norrköping helt gratis på Östgötaporten:

Alla deltagare i alla klasser vinner två matchbiljetter till allsvensk match med IFK Norrköping som möter Östersunds FK lördagen den 27 augusti på Östgötaporten. För att få matchbiljetterna så måste du som deltagare bege dig till IFK Norrköpings kansli och där visa upp din nummerlapp efter loppet.

ifk 7

Spurtpris - Tävling i tävlingen: Spring 220 meter som är inlagt som en del i loppet. Snabbaste kvinna och man på den distansen kommer att vinna varsin flygresa tur och retur från bmi regionals/Lufthansa. Tävlingen sponsras av Norrköpings Airport och bmi regionals/ Lufthansa.

Pris: Snabbaste dam: Presentcheck från bmi regionals/Lufthansa och Norrköpings Airport på en flygresa Norrköping-München t.or (värde 1500-8000 kr beroende på avgång).


Pris: Snabbaste herre: Presentcheck från bmi regionals/Lufthansa och Norrköpings Airport på en flygresa Norrköping-München t.or (värde 1500-8000 kr beroende på avgång)

Berra

Bertil Skärblom, marknads & försäljningschef på Norrköpings Airport, ser fram mot den flygande tävlingen i Atea Norrköpings Stadslopp. Foto: Mikael Grip


Maskeradklass (Bästa maskeraddräkt, en dam och en herre utses av en jury):

Tjejerna på NT:s Resecenter har tillsammans med Birka Cruises ordnat så att vinnarna av maskeradklassen får en välbehövlig kryssning i första pris. Foto: Peter Holgersson/Runpix.

Första pris dam: 1 000 kronor presentkort från NT:s Resecenter.


Första pris herr: 1 000 kronor presentkort från NT:s Resecenter.


Priserna är skänkta av NT:s Resecenter.

 

Ta däcket och vinn fyra nya vinterdäck med montering och förvaring!

Däck3

Janos Kobza, från Däck Team Ljura Gummi AB, är spänd på vilka två som greppar däcken och tar hem det fina priset. I år kommer det att finnas ett däck för varje kön.  Foto: Mikael Grip

Två bildäck, ett för en kvinnlig deltagare och ett för en manlig deltagare, kommer att placeras ut någonstans utmed banan. Den som tar med sig däcket hela vägen in i mål vinner fyra nya däck med montering. Vinnarna får också så kallad guldförvaring av de däcken som byts ut. Totalt värde på denna vinst är cirka 6 000-10 000 kronor.Utlottade priser (priser som lottas ut bland alla deltagare i Stadsloppet):

Merida elcykel. Genom att delta i Atea Norrköpings Stadslopp kan du vinna en elcykel från Haga Cykel värde: 14 995 kr.

Elcykel 4

Peter Nilsson, ägare till Haga Cykel som firar 30 år 2017, ser till att du oavsett fart i loppet har chansen att vinna en fin elcykel från Merida. Foto: Mikael Grip

 

Squashcenter ser till att en deltagare vinner 90 minuters padelspel samt introduktionsutbildning med instruktör. Du får även bjuda med 3 personer. Värde: 1 135 kronor. 

En vinnare får spela squash 45 minuter med instruktör och får bjuda med en person. Värde: 800 kronor. Vinnare: 273 Elida Dahlman

Camilla Blomquist på Squashcenter ger dig chansen att lära dig mer on padel. Foto: Peter Holgersson

Två halvårsprenumenationer på Norrköpings Tidningar. En till en dam och en till en herre. värde: 1 500 kronor/vinst. 

 

Två stora matkorgar från ICA Nära Strömmen lottas ut till en man och en kvinna. Värde: 500 kr per korg. 

Som deltagare i stadsloppet har du chansen att vinna ett par X-kross runningkit by Sziols. Det handlar om speciella sportglasögon som är extremt bekväma och ger ett skönt ljus. Bågen och linsen är tillsammans designade för optimal ventilation. Ett runningkit lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare. Värde: 1 495 kronor/kit. Vinnare: 1592 Håkan Käll.

Läs mer på www.x-kross.se 

 

Två presentkort a´1 500 kronor från Stadium. Ett vinns av en manlig deltagare och ett av en kvinnlig. Vinnare: 237 Maria Lindmark.

 Jörgen Kratz, butikschef på Stadium i City.

 

Två presentkort á 500 kronor på Colorama/Weydes Färghus. Ett till en kvinnlig deltagare och ett till en manlig. Vinnare: 1454 Martin Uller och 123 Azita Thaen


Dubbelrum (2 personer). Presentkort övernattning på Elite Grand Hotel i Norrköping eller Linköping. En vinst till en manlig deltagare och en vinst till en kvinnlig deltagare värde: Cirka 1 600 kronor/vinst.  Vinnare: 1039 Peter Glad och 1196 Ulrika Svensson

Anne-Lie Boman, hotelldirektör på Elite Grand Hotel, inte bara sponsrar Atea Norrköpings Stadslopp, hon springer också. Elitlöparna i Stadsloppet bor givetvis på Elite Grand Hotel. Foto: Peter Holgersson/Runpix.


En kille och en tjej vinner varsitt "paket" från Promotionhuset i Norrköping med diverse bra prylar

Sammanlagt värde: 1 400 kronor/vinst. Vinnare: 1511 Jonny Karlsson och 1631 Rebecka Karlsson.

Marcus Persson från Promotionshuset i Norrköping sponsrar inte "bara" prisbordet. Han har också till mer än hälften lovat att springa loppet. Foto: Peter Holgersson


Två tiokort från Medley med valfri träning och simning. Ett till en kvinna och ett till en man. Värde 1 080 kronor/kort. Vinnare: 1148 Pär Augustsson.

 

Två vinnare, en dam och en herre, vinner fönsterputs från Städarna. Värde 900 kronor/pris. Vinnare: 1458 Andreas Hillmark och 167 Tora Lindgren.

 

Två deltagare vinner varsitt årskort på World Calss, värda 6 300 kronor per kort. Årskorten äller på World Class klubbarna i Norrköping City, Pronova, Åby och Vilbergen. Styrketräning i gymmet ingår samt gruppträning som till exempel bodyPump, zumba, spinning, yoga, danspass och funktionell träning. Vinnare: 115 Charlotte Lindqvist

Wc 5

Erica Ly och Alexandra Eriksson från World Class ser till att just du har chans att vinna ett årskort med värdefull träning. Foto: Mikael Grip

Ett värdebevis där en manlig deltagare vinner två trerättersmiddagar på The Bishops Arms i Norrköping. Självklart ställer The Bishops Arms upp med ett lika smakfullt pris till en kvinnlig deltagare. Värde: Cirka 1 000 kronor/pris. Vinnare: 301 David Eriksson och 

1565 Anna Ekdahl Wass.

 

 Deltar du i Atea Norrköpings Stadslopp så kan du vinna en weekend tillsammans med nya Volvo V 90. En kvinnlig deltagare och en manlig deltagare vinner varsin weekend med Volvos nya bil. Vinnare: 89 Peter Arzumanian och 1021 Tuija Pietilå.

Rejmes 45

Rejmes i Norrköping och säljchefen Mikael Larsson bjuder två deltagare på varsin weekend i en Volvo V 90.


En manlig och kvinnlig deltagare vinner varsitt presentkort till 1,5 timmes bowling och plankstek på Vilbergen Bowling Center. Vinnare:1689 Bengt-Åke Sjöström och 1343 Pia Johansson.

 

Två vinnare i Atea Norrköpings Stadslopp kommer att vinna varsitt presentkort på 1 000 kronor från Reijmyre Glasbruk. Presentkorten lottas ut till en manlig och en kvinnlig deltagare på 5 eller 10 kilometer oavsett hastighet.Vinnare: 1623 Malin Bratt.


Glasbruket 9

Ulf Rosén, vd, och Zara Andersson, butikschef, på Reijmyre Glasbruk.

LAGTÄVLINGEN:

I Atea Norrköpings Stadslopp finns det tre klasser i lagtävlingen. Dam, herr och mixed. Oavsett fart och placering så vinner ett lag i varje klass en gemensam åktur på varsin segway. Vinstvärdet är 495 kronor/person eller nästan 2 500 kronor/lag. Priset lottas alltså ut till ett lag i varje klass. 


Turen startar hos Segway Norrköping på Plankgatan 5. Instruktör och instruktion ingår i vinsten. Detta pris är vikt för de som anmäler sig i lagtävlingen. Att anmäla 5 deltagare till lagtävlingen är billigare än att anmäla sig individuellt.

Vinnare:

Lag dam: Pinglorna


Madelene Olsson

 

 

 

 

   

Madeline Iwung

 

 

 

 
   

Maria Henriksson

 

 

 

 
   

Ros-Marie Dahlberg

 

 

 

 
   

Carin Gustafsson

       

Lag herr: LEO


Mathias Lundin

 

 

 

 
   

Mattias Moberg

 

 

 

 

   

Roger Berglund

 

 

 

 

   

Andreas Ringqvist

 

 

 

 

   

Ricardo Montenegro

     

 

 

Segway 2

Daniel Amneklev på Segway Norrköping ser till att du får en härlig upplevelse på en segway.


Ett lyckligt lag kommer att vinna fem par löparskor från Salming av modellen Distance D4 till ett totalt värde av 7 500 kronor. 

D 4

Vilket lag vinner fem par löparskor från Salming?


De geer 5

Louis de Geer konsert & kongress sponsrar Atea Norrköpings Stadslopp med tio värdebevis till valfri konsert. Vinsterna går till två lag (dam, herr eller mixed) som nu också kan göra något roligt efter loppet.

Värdebevisen lottas ut helt slumpvis bland de lag som anmält sig till Atea Norrköpings Stadslopp. Värdebeviset gäller valfri konsert i De Geerhallen eller flygeln (ej SON, eller biljetter med mat). Värde 400-900 kr/st beroende av konsert.

Vinnare:

Lag: Nissarna 1


Ählström Anna-Carin

 

 

 

 
   

Ann Bjällerhag

 

 

 

 
   

Felicia Forsström

 

 

 

 
   

Kalered Gunilla

 

 

 

 
   

Mira Hassic