90

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Prisbordet

Atea Norrköpings Stadslopp satsar på ett dyrbart prisbord både till elitlöparna och motionärerna. Alla ska ha chansen att vinna något fint, roligt och hälsosamt. Även tävlingarna i tävlingen gäller 10 km, förutom maskeradklassen som gäller både 5 km och 10 km. De utlottade priserna har du lika stor chans att vinna oavsett om du deltar på 5 km eller 10 km, går, joggar eller springer. 2019 kommer vi också att ha priser som enbart tillfaller deltagarna som anmäler sig till lagtävlingen. Prispengar betalas ut som träningsbidrag till den klubb den aktive representerar.

 

Prispengarna:

 

Herrar (10 km):
1) 5 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
2) 3 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
3) 2 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).

4) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
Damer (10 km):

1) 5 000 kronor (sponsras av Medley).

2) 3 000 kronor (sponsras av Medley).

3) 2 000 kronor (sponsras av Medley).

4) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
Herrar (5 km):
1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).
2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).
3) 1 000 kronor (sponsras av Holmen).
Damer (5 km):

1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).

2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).

3) 1 000 kronor (sponsras av holmen).

 

OBS! Vinstpengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till sitt nationella friidrottsförbund. Detta gäller både 5 och 10 km samt både dam-och herrklasserna.

Bonus för rekordlöpning: Den löpare som slår banrekord i dam- eller herrklass på 10 km erhåller 2 500 kronor som också betalas ut som träningsbidrag till den klubb löparen representerar. Aktuella banrekord är: Yetsedaw Minale 29.37 (2016) och Yewbdar Gela 33.36 (2015). Bonus sponsras av KL Industri.

 

Delta i Atea Norrköpings Stadslopp ta med en kompis och se en allsvensk match med IFK Norrköping helt gratis på Östgötaporten:

Alla deltagare i alla klasser vinner två matchbiljetter var till en allsvensk match på Östgötaporten med IFK Norrköping. Exakt vilken match det blir meddelas senare. För att få matchbiljetterna så måste du som deltagare bege dig till IFK Norrköpings kansli och där visa upp din nummerlapp efter loppet.

ifk 7

Spurtpris - Lägg på en ordentlig spurt de sista 100 meterna på 5 och 10 kilometer. Snabbaste dam och herre vinner något fint som presenteras senare.

 

Maskeradklass (Bästa maskeraddräkt, en dam och en herre utses av en jury):

Tjejerna på NT:s Resecenter har tillsammans med Birka Cruises ordnat så att vinnarna av maskeradklassen får en välbehövlig kryssning i första pris. Foto: Peter Holgersson/Runpix.

Första pris dam: 1 000 kronor presentkort från NT:s Resecenter.


Första pris herr: 1 000 kronor presentkort från NT:s Resecenter.


Priserna är skänkta av NT:s Resecenter.

 

Ta däcket och vinn fyra nya vinterdäck med montering och förvaring!

Däck3

Janos Kobza, från Däck Team Ljura Gummi AB, är spänd på vilka två som greppar däcken och tar hem det fina priset. I år kommer det att finnas ett däck för varje kön.  Foto: Mikael Grip

Två bildäck, ett för en kvinnlig deltagare och ett för en manlig deltagare, kommer att placeras ut någonstans utmed banan. Den som tar med sig däcket hela vägen in i mål vinner fyra nya däck med montering. Vinnarna får också så kallad guldförvaring av de däcken som byts ut. Totalt värde på denna vinst är cirka 6 000-10 000 kronor.Utlottade priser (priser som lottas ut bland alla deltagare i Stadsloppet):

Vem vinner den läckra elcykeln från Norrköpings Cykel & Motorcentrum? En TWS Dynamic värd 13 990 kronor lottas ut till en lycklig deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp.

Cykel 45

Fredrik Landers, ägare Norrköpings Cykel & Motorcentrum, med elcykeln som kan bli din om du är med i Atea Norrköpings Stadslopp.

 

Squashcenter ser till att en deltagare vinner padelspel  för fyra pesoner samt introduktionsutbildning med instruktör. Du får även bjuda med 3 personer. Värde: 800 kronor. 

Camilla Blomquist på Squashcenter ger dig chansen att lära dig mer on padel. Foto: Peter Holgersson

 

Två halvårsprenumenationer på Norrköpings Tidningar. En till en dam och en till en herre. värde: 1 500 kronor/vinst. 

 

Två stora matkorgar från ICA Nära Strömmen lottas ut till en man och en kvinna. Värde: 500 kr per korg. 

Som deltagare i stadsloppet har du chansen att vinna ett par X-kross runningkit by Sziols. Det handlar om speciella sportglasögon som är extremt bekväma och ger ett skönt ljus. Bågen och linsen är tillsammans designade för optimal ventilation. Ett runningkit lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare. Värde: 1 595 kronor/kit. 

Läs mer på www.x-kross.se 

 

Två presentkort á 500 kronor på Colorama/Weydes Färghus. Ett till en kvinnlig deltagare och ett till en manlig.


Dubbelrum (2 personer). Presentkort övernattning på Elite Grand Hotel i Norrköping eller Linköping. En vinst till en manlig deltagare och en vinst till en kvinnlig deltagare värde: Cirka 1 600 kronor/vinst. 

Anne-Lie Boman, hotelldirektör på Elite Grand Hotel, inte bara sponsrar Atea Norrköpings Stadslopp, hon springer också. Elitlöparna i Stadsloppet bor givetvis på Elite Grand Hotel. Foto: Peter Holgersson/Runpix.


Stjärnkliniken masserar era ben innan och efter loppen. Vi lottar också ut två presentkort från Stjärnkliniken med massage 45 minuter till ett värde av 675 kr/presentkort. Ett går till en manlig deltagare och ett till en kvinna.

En kille och en tjej vinner varsitt "paket" från Promotionhuset i Norrköping med diverse bra prylar

Sammanlagt värde: 1 400 kronor/vinst. 

 

Optiker Persson bidrar med två presentkort á 500 kr som lottas ut till en kvinna och en man. 

 

Promotionhuset bidrar med två kit med varsin väska och några överraskningar, ett till en man och ett till en kvinna. 

 

Marcus Persson från Promotionshuset i Norrköping sponsrar inte "bara" prisbordet. Han har också till mer än hälften lovat att springa loppet. Foto: Peter Holgersson


Två tiokort från Medley med valfri träning och simning. Ett till en kvinna och ett till en man. Värde 1 080 kronor/kort. 

 

Två deltagare vinner varsitt årskort på World Class, värda 6 300 kronor per kort. Årskorten äller på World Class klubbarna i Norrköping City, Pronova, Åby och Vilbergen. Styrketräning i gymmet ingår samt gruppträning som till exempel bodyPump, zumba, spinning, yoga, danspass och funktionell träning.

Wc 5

Erica Ly och Alexandra Eriksson från World Class ser till att just du har chans att vinna ett årskort med värdefull träning. Foto: Mikael Grip


Ett värdebevis där en manlig deltagare vinner två trerättersmiddagar på The Bishops Arms i Norrköping. Självklart ställer The Bishops Arms upp med ett lika smakfullt pris till en kvinnlig deltagare. Värde: Cirka 1 000 kronor/pris. 

 

En manlig och kvinnlig deltagare vinner varsitt presentkort till 1,5 timmes bowling och plankstek på Vilbergen Bowling Center. 

 

LAGTÄVLINGEN:

I Atea Norrköpings Stadslopp finns det tre klasser i lagtävlingen. Dam, herr och mixed. Oavsett fart och placering så vinner ett lag i varje klass en gemensam åktur på varsin segway. Vinstvärdet är 495 kronor/person eller nästan 2 500 kronor/lag. Priset lottas alltså ut till ett lag i varje klass. 


Turen startar hos Segway Norrköping på Plankgatan 5. Instruktör och instruktion ingår i vinsten. Detta pris är vikt för de som anmäler sig i lagtävlingen. Att anmäla 5 deltagare till lagtävlingen är billigare än att anmäla sig individuellt. 


.Segway 2

Daniel Amneklev på Segway Norrköping ser till att du får en härlig upplevelse på en segway.

 

Ett lyckligt lag kommer att vinna fem par löparskor från Salming av modellen Enroute 2 till ett totalt värde av 8 500 kronor. 

Salming 56


Vilket lag vinner fem par löparskor från Salming?