55

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Prisbordet

Atea Norrköpings Stadslopp satsar på ett dyrbart prisbord både till elitlöparna och motionärerna. Alla ska ha chansen att vinna något fint, roligt och hälsosamt. Även tävlingarna i tävlingen gäller 10 km, förutom maskeradklassen som gäller både 5 km och 10 km. De utlottade priserna har du lika stor chans att vinna oavsett om du deltar på 5 km eller 10 km, går, joggar eller springer. 2017 kommer vi också att ha priser som enbart tillfaller deltagarna som anmäler sig till lagtävlingen. Prispengar betalas ut som träningsbidrag till den klubb den aktive representerar.

 

Prispengarna:

 

Herrar (10 km):
1) 7 500 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
2) 5 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
3) 2 500 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).

4) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
Damer (10 km):

1) 7 500 kronor (sponsras av Medley).

2) 5 000 kronor (sponsras av Medley).

3) 2 500 kronor (sponsras av Medley).

4) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från Stadium på 1 500 kronor.
Herrar (5 km):
1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).
2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).
3) 1 000 kronor (sponsras av Holmen).
Damer (5 km):

1) 3 000 kronor (sponsras av Castellum).

2) 2 000 kronor (sponsras av Castellum).

3) 1 000 kronor (sponsras av Castellum).

 

OBS! Vinstpengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till något av de nordiska friidrottsförbunden. Detta gäller både 5 och 10 km samt både dam-och herrklasserna.

Bonus för rekordlöpning: Den löpare som slår banrekord i dam- eller herrklass erhåller 2 500 kronor som också betalas ut som träningsbidrag till den klubb löparen representerar. Aktuella banrekord är: Yetsedaw Minale 29.37 (2016) och Yewbdar Gela 33.36 (2015). Bonus sponsras av Åhlin & Ekeroth Byggnads AB.

 

Delta i Atea Norrköpings Stadslopp ta med en kompis och se en allsvensk match med IFK Norrköping helt gratis på Östgötaporten:

Alla deltagare i alla klasser vinner två matchbiljetter till allsvensk match med IFK Norrköping som möter Östersunds FK lördagen den 26 augusti på Östgötaporten. För att få matchbiljetterna så måste du som deltagare bege dig till IFK Norrköpings kansli och där visa upp din nummerlapp efter loppet.

ifk 7

Spurtpris - Tävling i tävlingen: Spring 220 meter som är inlagt som en del i loppet. Snabbaste kvinna och man på den distansen kommer att vinna varsin flygresa tur och retur från bmi regionals/Lufthansa. Tävlingen sponsras av Norrköpings Airport och bmi regionals/ Lufthansa.

Pris: Snabbaste dam: Presentcheck från bmi regionals/Lufthansa och Norrköpings Airport på en flygresa Norrköping-München t.or (värde 1500-8000 kr beroende på avgång).


Pris: Snabbaste herre: Presentcheck från bmi regionals/Lufthansa och Norrköpings Airport på en flygresa Norrköping-München t.or (värde 1500-8000 kr beroende på avgång)

Berra

Bertil Skärblom, marknads & försäljningschef på Norrköpings Airport, ser fram mot den flygande tävlingen i Atea Norrköpings Stadslopp. Foto: Mikael Grip


Maskeradklass (Bästa maskeraddräkt, en dam och en herre utses av en jury):

Tjejerna på NT:s Resecenter har tillsammans med Birka Cruises ordnat så att vinnarna av maskeradklassen får en välbehövlig kryssning i första pris. Foto: Peter Holgersson/Runpix.

Första pris dam: En kryssning för två till Åland med Birka Cruises, ingår buss och buffé eller trerättersmeny. Värde cirka 1 800 kronor. 


Första pris herr: En kryssning för två till Åland med Birka Cruises, ingår buss och buffé eller trerättersmeny. Värde cirka 1 800 kronor. 


Priserna är skänkta av NT:s Resecenter i samarbete med Birka Cruises.

Ta det gröna däcket och vinn fyra nya vinterdäck med montering och förvaring!

Janos

Janos Kobza, från Däck Team Ljura Gummi AB, är spänd på vem som greppar det vackert gröna däcket och tar hem det fina priset. I år kommer det att finnas ett däck för varje kön.  Foto: Mikael Grip

Ett grönt bildäck och ett däck med en annan färg kommer att placeras ut någonstans utmed banan. Den som tar med sig däcket hela vägen in i mål vinner fyra nya däck med montering. Vinnarna får också så kallad guldförvaring av de däcken som byts ut. Totalt värde på denna vinst är cirka 6 000-10 000 kronor.Utlottade priser (priser som lottas ut bland alla deltagare i Stadsloppet):

Merida elcykel. Genom att delta i Atea Norrköpings Stadslopp kan du vinna en elcykel från Haga Cykel värde: 14 995 kr.

Elcykel 4

Peter Nilsson, ägare till Haga Cykel som firar 30 år 2017, ser till att du oavsett fart i loppet har chansen att vinna en fin elcykel från Merida. Foto: Mikael Grip

 

Squashcenter ser till att en deltagare vinner 90 minuters padelspel samt introduktionsutbildning med instruktör. Du får även bjuda med 3 personer. Värde: 1 135 kronor. 

En vinnare får spela squash 45 minuter med instruktör och får bjuda med en person. Värde: 800 kronor.

Camilla Blomquist på Squashcenter kommer att välkomna den som vinner ett helt års fri träning, solning och squashspel. Foto: Peter Holgersson/Runpix

Två halvårsprenumenationer på Norrköpings Tidningar. En till en dam och en till en herre. värde: 1 500 kronor/vinst. 

 

Två stora matkorgar från ICA Nära Strömmen lottas ut till en man och en kvinna. Värde: 500 kr per korg. 

Som deltagare i stadsloppet har du chansen att vinna ett par X-kross runningkit by Sziols. Det handlar om speciella sportglasögon som är extremt bekväma och ger ett skönt ljus. Bågen och linsen är tillsammans designade för optimal ventilation. Ett runningkit lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare. Värde: 1 495 kronor/kit.

Läs mer på www.x-kross.se 

 

Två presentkort a´1 500 kronor från Stadium. Ett vinns av en manlig deltagare och ett av en kvinnlig. 

 Jörgen Kratz, butikschef på Stadium i City.

 

Två presentkort á 500 kronor på Colorama/Weydes Färghus. Ett till en kvinnlig deltagare och ett till en manlig.


Dubbelrum (2 personer). Presentkort övernattning på Elite Grand Hotel i Norrköping eller Linköping. En vinst till en manlig deltagare och en vinst till en kvinnlig deltagare värde: Cirka 1 600 kronor/vinst. 

Anne-Lie Boman, hotelldirektör på Elite Grand Hotel, inte bara sponsrar Atea Norrköpings Stadslopp, hon springer också. Elitlöparna i Stadsloppet bor givetvis på Elite Grand Hotel. Foto: Peter Holgersson/Runpix.


En kille och en tjej vinner varsitt "paket" från Promotionhuset i Norrköping bestående av solglasögon, sportväska (Black Hill) och en läcker ljuslykta (Jens H Christiansen)

Sammanlagt värde: 1 400 kronor/vinst. 

Marcus Persson från Promotionshuset i Norrköping sponsrar inte "bara" prisbordet. Han har också till mer än hälften lovat att springa loppet. Foto: Peter Holgersson/Runpix


Två helkroppsmassager lottas ut av Helhetshälsan. En till en manlig deltagare och en till en kvinnlig. Värde: 550 kronor/vinst. 

 

Två vinnare, en dam och en herre, vinner varsitt pris från Top Städ, där en av våra huvudsponsorer kommer hem till just dig och putsar dina fönster. 

 

Bor du i Skärblacka, Kimstad, Vånga eller Norsholm och ska springa Atea Norrköpings Stadslopp? Då har du chans att vinna ett helt års gratis träning på Hälsobruket. Värdet på årskortet är 4 000 kronor och innefattar all styrketräning och alla gruppass. 

 

Hälsobruket 11

Micke Gustafsson lottar ut ett årskort på Hälsobruket i Skärblacka.Ett värdebevis där en manlig deltagare vinner två trerättersmiddagar på The Bishops Arms i Norrköping. Självklart ställer The Bishops Arms upp med ett lika smakfullt pris till en kvinnlig deltagare. Värde: Cirka 1 000 kronor/pris. 

 

Beijer, Norrköping: Ett presentkort på 500 kronor till en kvinna och lika mycket, 500 kronor i presentkort till en manlig deltagare. 

 

Deltar du i Atea Norrköpings Stadslopp så kan du vinna en weekend tillsammans med nya Volvo V 90. En kvinnlig deltagare och en manlig deltagare vinner varsin weekend med Volvos nya bil. 

rejmes 45

Rejmes i Norrköping bjuder två deltagare på varsin weekend i en Volvo V 90. Foto: Mikael Grip


En manlig och kvinnlig deltagare vinner varsitt presentkort till 1,5 timmes bowling och plankstek på Vilbergen Bowling Center. 

 

Två vinnare i Atea Norrköpings Stadslopp kommer att vinna varsitt presentkort på 1 000 kronor från Reijmyre Glasbruk. Presentkorten lottas ut till en manlig och en kvinnlig deltagare på 5 eller 10 kilometer oavsett hastighet. 

Glasbruket 9

Ulf Rosén, vd, och Zara Andersson, butikschef, på Reijmyre Glasbruk.

LAGTÄVLINGEN:

I Atea Norrköpings Stadslopp finns det tre klasser i lagtävlingen. Dam, herr och mixed. Oavsett fart och placering så vinner ett lag i varje klass en gemensam åktur på varsin segway. Vinstvärdet är 495 kronor/person eller nästan 2 500 kronor/lag. Priset lottas alltså ut till ett lag i varje klass. 


Turen startar hos Segway Norrköping på Plankgatan 5. Instruktör och instruktion ingår i vinsten. Detta pris är vikt för de som anmäler sig i lagtävlingen. Att anmäla 5 deltagare till lagtävlingen är billigare än att anmäla sig individuellt.

Segway 2

Daniel Amneklev på Segway Norrköping ser till att du får en härlig upplevelse på en segway.


Ett lyckligt lag kommer att vinna fem par löparskor från Salming av modellen Distance D4 till ett totalt värde av 7 500 kronor. 

D 4

Vilket lag vinner fem par löparskor från Salming?


De geer 5

Louis de Geer konsert & kongress sponsrar Atea Norrköpings Stadslopp med tio värdebevis till valfri konsert. Vinsterna går till två lag (dam, herr eller mixed) som nu också kan göra något roligt efter loppet.

Värdebevisen lottas ut helt slumpvis bland de lag som anmält sig till Atea Norrköpings Stadslopp. Värdebeviset gäller valfri konsert i De Geerhallen eller flygeln (ej SON, eller biljetter med mat). Värde 400-900 kr/st beroende av konsert.