90

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyhetsarkiv

« Äldre inlägg

Tack för hjälpen Torsten

Det är med stor sorg vi nås av nyheten att Torsten Sahlin har avlidit.

Torsten 1

Torsten Sahlin redo att visa vägen i Atea Norrköpings Stadslopp.

Speedwayklubben Vargarnas förgrundsgestalt Torsten Sahlin har avlidit. Torsten var sedan flera år tillbaka ett stående inslag i Atea Norrköpings Stadslopp. Med sin motorcykel och sin vargdräkt agerade han föråkare för de snabbaste löparna både på 5 och 10 kilometer.

– En inte alltid enkel uppgift. Det hördes när Torsten for fram på gator och torg och tutade och ibland också skrek för att få flanörer att flytta på sig. Torsten var en person som inte såg några hinder och alltid hade en härlig inställning att hjälpa till om han kunde, säger tävlingsledaren Mikael Grip, från arrangörsklubben Tjalve IF Norrköping.

Anmälan är öppen

Anmälan till 2019 års Atea Norrköpings Stadslopp är nu öppen.

bild453


Onsdagen 21 augusti är det dags för åttonde upplagan av Atea Norrköpings Stadslopp. Som vanligt finns det 5 kilometer och 10 kilometer att välja på. Barnens eget Lilla ICA Strömmen-loppets 1,2 kilometer finns förstås också kvar. Se mycket mer information under inbjudan.

logga32

 

Fram till 28 februari kan ni anmäla er till ett rabatterat superpris. Det går som vanligt att anmäla sig i lag och få ännu billigare anmälningsavgift (de som anmäler sig i lag är också med i den individuella resultatlistan) Direkt till anmälan:

Har du ett pris att hämta?

Har du ett pris att hämta gör så här.

pris78


Alla fina priser hämtades inte ut vid prisutdelningen på scenen. Kolla under fliken prisbordet om ni har vunnit något. Ta i sådana fall kontakt med mikael.grip@nt.se eller på 0703733117. Priser som inte hämtats ut innan den 30 september tillfaller arrangören.


Till prisbordet:


Se det grymma bildspelet

Se Josefine Loftenius och Peter Holgerssons grymma bilder från Atea Norrköpings Stadslopp 2018.


bild 67


Bildspel Atea Norrköpings Stadslopp 2018:Så gick det i toppstriden på herrsidan

Så gick det i toppstriden på 5 och 10 kilometer i Atea Norrköpings Stadslopp.

topp 6

Läs vad löparsajten Springlfa.se skrev:

Så gick det i toppstriden på damsidan

Så gick det i toppstriden på 5 och 10 kilometer i Atea Norrköpings Stadslopp.

topp 3

Läs vad löparsajten Springlfa.se skrev.

Nummerlappsutdelning

 Så här hämtar du ditt  nummerlappskuvert.

 xxl 5

Mattias Åberg, varuhuschef på XXL i Norrköping, välkomnar alla deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp att hämta sina nummerlapsskuvert hos XXL. Har du till exempel tänkt köpa nya löparskor får du som deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp 25 procent rabatt på ordinarie pris.

Nummerlappar hämtas i XXL:s butik på Ingelstaområdet måndag 13 augusti och tisdag 14 augusti mellan klockan 12 och 18. Alla som hämtar sin nummerlapp och visar upp sin nummerlapp i kassan får 25 procent rabatt på ett köp (gäller inte redan prissänkta varor).

De nummerlappar som inte hämtas ut hos XXL delas ut vid start- och målområdet mellan Spiralenhusen från och med klockan 15.00 den 15 augusti. Vid nummerlappsutdelningen på XXL och vid start-och målområdet går det bra att anmäla sig och betala anmälningsavgiften på plats (kontant eller Swish).

Livemusik på Brödernas Kafé

Brödernas Kafé med ägarna Robert och Martin Togan i spetsen har varit med på många Atea Norrköpings Stadslopp. Både som en aktör som bjuder på sig själv och även som deltagare i eventet.

BröderBröderna Robert och Martin Togan ser fram mot Atea Norrköpings Stadslopp 15 augusti.

– Jag tror det är fjärde gången vi är med och springer. Det blir ett Team Brödernas Kafé även i år, säger Robert med ett leende.

Brödernas Kafé är den naturliga mötesplatsen mellan Spiralenhusen, där du som gäst kan njuta av en fika eller lunch i en lugn och trivsam miljö. Eller varför inte ta en rast med ett glas öl eller vin.

– Vi är två Norrköpingskillar med hjärtat här i staden. När det händer något så pass roligt som ett stadslopp nästan utanför vår dörr, då vill vi ge något tillbaka, förklarar Robert.

ringKristian Ring kör live från Brödernas Kafés containertak med början strax efter 20.00 på onsdag.

Från och med klockan 15 erbjuds gratis ansiktsmålning för alla barn på Brödernas Kafé. Lite senare på kvällen, cirka 20.00, intar trubaduren och glädjespridaren Kristian Ring, scenen på det numera klassiska containertaket.

– Hoppas många vill komma till oss och softa efter loppen, lyssna på musiken och bara ha det bra, berättar Robert Togan.

 

Åldersklasser

Även i år erbjuder Atea Norrköpings Stadslopp åldersklasser, så du kan jämföra din tid med jämnåriga.

Stadsloppet 56

Med tiden 20.04 var Patrik Landström, IK Nocout.se, snabbast av alla i H 40 på fem kilometer i förra årets Atea Norrköpings Stadslopp. Totalt sett slutade han på 27:e plats.

Klasserna är indelade i femårsspann (40-44, 45-49 osv). Är du tilll exempel 42 år så får du förutom ett resultat i den ordinarie resultatlistan, även ett resultat i H 40 eller D 40. Detta gäller både 5 km och 10 km.

Här kan du se tiderna från förra året:

Alla deltagare får en buff från Atea

Alla deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp får en snygg och praktisk buff.

Mig 3

I nummerlappskuvertet kommer det att finnas en snygg och praktisk buff från eventets titelsponsor Atea. Nummerlappskuvertet hämtas hos XXL måndagen den 13 augusti och 14 augusti mellan klockan 12-18. XXL kommer också att ge 25 procent i rabatt på ett köp för de som hämtar sin nummerlapp där (OBS! Gäller inte reavaror). Nummerlappskuvertet kan också hämtas ut på tävlingsdagen den 15 augusti i tävlingscentrum mellan Spiralen och Spiralen från och med klockan 15.00.

Sammanfattningsvis får du som är med i Atea Norrköpings Stadslopp: Medalj, energipåse från ICA Maxi Norrköping, vattenflaska med jordens bästa dryck från Finspångs Brunnsborrning, två matchbiljetter var till allsvenska mötet mellan IFK Norrköping-IFK Göteborg den 27 augusti på Östgötaporten, en fartfylld motionsupplevelse med mycket musik utmed banan, chans att vinna något fräckt från det stora prisbordet och alltså en buff från Atea.

« Äldre inlägg