0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyhetsarkiv

« Äldre inlägg

Nu kan du se din målgång!

Nu kan du se din och alla andras målgång i Atea Norrköpings Stadslopp.

Film 45

I resultatlistan trycker du på namnet så kommer det en liten film på målgången högst upp på sidan.

Har du vunnit ett pris?

Så här gör du om du vunnit ett pris från det stora prisbordet i Atea Norrköpings Stadslopp.

Pris 57

En del fick sina priser direkt på prisutdelningen i lördags. Det finns en hel del priser kvar så ta chansen och se om just du har vunnit något från prisbordet.

Efter priserna står namnet på de som priser kvar att hämta.

Har du vunnit så ring kanslinumret 011-133285 eller maila birgitta@tjalve.nu för uthämtning av ditt pris. Tjalvegården är öppen tisdag, onsdag och torsdag mellan 9-17.

 

Bildspel Atea Norrköpings Stadslopp 2017

Se Josefine Loftenius och Peter Holgerssons fantastiska bilder från Atea Norrköpings Stadslopp 2017.

Stads 78

Tryck på den här länken för att komma till bildspelet:

Så gick det för dameliten i Atea Norrköpings Stadslopp

Så gick det för herreliten i Atea Norrköpings Stadslopp

Resultaten 2017

Här hittar du alla resultat i Atea Norrköpings Stadslopp 2017.

Stads 12

Tryck på den här länken för att se resultaten:


Så här hämtar du din nummerlapp

Nu är det dags att fördela nummerlapparna.

Stad 45

Torsdag 17 augusti och fredag 18 augusti kan du hämta din nummerlapp på Stadium i city. Tiderna som gäller är mellan klockan 12-18. Där går det också bra att efteranmäla sig.

Du kan också hämta din nummerlapp på lördagen 19 augusti från och med 09.00. Nummerlappsutdelningen är mellan Spiralenhusen, där kan du också efteranmäla dig.

Se Atea Norrköpings Stadslopp via Livearena

Det finns många olika sätt att följa Atea Norrköpings Stadslopp. Atea kommer via sin samarbetspartner Livearena att direktsända från banan både på fem och tio kilometer.

Live 4

Atea kommer med hjälp av samarbetspartnern Livearena sända ut livestreamat material under delar av dagen från Ateas kontor (Vattengränden 2) som även kommer vara en drickastation. Livearena är bland annat ett live streaming verktyg som via den nya tekniken med molntjänster kan sända ut filmat material live. Atea kommer ha två skärmar på stora scenen vid start-och mål på Drottninggatan  där vi kommer kunna följa händelserna vid Ateas drickastation kanske  får vi även med livebandet som spelar vid denna plats också.

Vad är Livearena? 

LiveArena Broadcast gör det möjligt för dig att enkelt och kostnadseffektivt starta egen TV-kanal. Tjänsten är nyckelfärdig och fungerar som ett abonnemang där produktionsutrustningen och den tekniska plattformen betalas månadsvis.

Varför ska man då starta en egen TV-kanal? Jo, sättet på hur du lyckas beröra dina målgrupper och din personal i kommunikation är i dag avgörande. Det kräver något extra! En egen TV-kanal med live streaming och on demand-TV är lösningen.

Vill du följa sändningen från till exempel din dator så går det bra via den här länken:

Dela ditt Atea Norrköpings Stadslopp Live

Låt familj och vänner följa och stötta dig under ditt Atea Norrköpings Stadslopp.

Live

I år har alla möjligheten att använda RaceONE, appen som ger dig möjlighet till LIVE-tracking och LIVE-video under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa dig under hela loppet. 

Publik och funktionärer, hjälp gärna till att förhöja upplevelsen av loppet genom att LIVE-filma löparna. Detta gör du enkelt direkt i RaceONE appen!
 
 
Så här gör du: 
1. Ladda ner - RaceONE finns för Iphone och Android. Läs mer på raceone.se
2. Anmäl dig  - Starta appen, gå in på rätt lopp och anmäl dig
 
3. Dela - Berätta för familj och vänner om RaceONE så att de kan följa dig live
 
4. Starta - Aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du åker, starten går automatiskt när du passerar startlinjen


Hjälp "Musse" att hjälpa

Den svenska långlöparstjärnan Mustafa "Musse" Mohamed kommer till Atea Norrköpings Stadslopp för att vinna 10 km. Hjälp honom att komma i mål i hans insamling för de svältande barnen i östra Afrika.

Musse 45

Den värsta hungerkatastrofen på över 70 år pågår just nu i området kring östra Afrika. 1,4 miljoner barn riskerar att dö, om vi inte tillsammans gör vad vi kan, för att hjälpa dem. Därför har jag startat en insamling, som jag hoppas ska lyckas nå sitt mål innan jag själv gör det, när jag springer loppet Atea Norrköpings Stadslopp den 19 augusti. Målet ligger på 25 000 kronor och det räcker till en hel månads basföda, för över 80 familjer. Klicka på ”Ge ditt bidrag nu”, eller swisha valfritt belopp till: 123 097 3644 Alla kan vara med och rädda liv. Tack på förhand, Mustafa ”Musse” Mohamed.

Hjälp "Musse" att hjälpa:

« Äldre inlägg