55

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyhetsarkiv

« Äldre inlägg

Som deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp kan du vinna en elcykel

Ta chansen och vinn en elcykel från Haga Cykel.

El Peter

Peter Nilsson, firar i år 30 år vid styret på Haga Cykel, och ser till att just du har chansen att vinna en elcykel.

Alla deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp har chansen att vinna en Merida elcykel från Haga Cykel. Ordinarie pris för cykeln är 14 995 kronor.

Marknaden för elcyklar har ökat mycket under de senaste åren. En elcykel kan göra färden både lättare och roligare.

Till Haga Cykels hemsida:

Delta i Atea Norrköpings Stadslopp och få två matchbiljetter till allsvenskt toppmöte på Östgötaporten

Alla som går, joggar eller springer Atea Norrköpings Stadslopp och Lilla ICA Strömmen-loppet lördagen 19 augusti får två matchbiljetter till toppmötet i allsvenskan mellan IFK Norrköping och Östersunds FK på Östgötaporten lördagen den 26 augusti.

IFK 67

Det enda du behöver göra är att ta med dig din nummerlapp till IFK Norrköpings kansli i anslutning till Östgötaporten veckan efter loppet, så får du två matchbiljetter mellan de två allsvenska topplagen.

Både IFK Norrköping och poplaget Östersunds FK ligger i den absoluta tabelltoppen just nu och mycket talar för att fallet också är så i slutet av augusti.

Det lär bli en spännande toppmatch lördagen 26 augusti där IFK Norrköping säkert är revanschsuget efter två bortaförluster mot Östersunds FK i våras. Bland annat i finalen i Svenska Cupen.

Det räcker alltså om en person deltar i Atea Norrköpings Stadslopp för att du ska få två matchbiljetter. 

OBS! Glöm inte att spara nummerlappen efter loppet. Utan den får du inga biljetter.

Till anmälan:

Norrköpings kommun sponsrar sina anställda med anmälningsavgiften

Norrköpings kommun sponsrar sina anställda med anmälningsavgiften till VårRuset 15 maj och Atea Norrköpings Stadslopp 19 augusti.

Kommun 1

Peter Norrbom och Maria Söderberg ser fram emot både VårRuset och Atea Norrköpings Stadslopp 2017.

 – Det är suveränt att vi kan erbjuda alla våra anställda att delta i VårRuset eller Atea Norrköpings Stadslopp. Motion och hälsa är viktigt och jag är glad att vi satsar på det här, säger Maria Söderberg, HR-chef på Norrköpings kommun.

Norrköpings kommun sponsrar sina cirka 11 000 anställda med anmälningsavgiften till VårRuset eller Atea Norrköpings Stadslopp 2017. Alla springer också i en av kommunen sponsrad tröja med Let´s Create på ryggen. Ett begrepp som verkligen stämmer bra in på en sådan här satsning när kommunens medarbetare motionerar tillsammans.

– De här loppen är en del av vårt hälsoarbete där vi vill främja att medarbetarna rör sig mer. Både VårRuset och Stadsloppet är något man kan göra gemensamt vilket är bra och alla kan delta efter sin förmåga, säger Peter Norrbom, kvalitetsutvecklare på personalkontoret.

Norrköpings kommun erbjuder också sina medarbetare en friskvårdsförmån för att stimulera till aktivitet eller olika hälsofrämjande behandlingar. Friskvårdsförmånen hanteras i en Hälsoportal där medarbetaren kan välja mellan drygt 200 friskvårdsleverantörer i vårt närområde med en mängd olika erbjudanden.

Norrköpings kommun sponsrar också med den medalj som alla deltagare får efter målgången i Atea Norrköpings Stadslopp.

Anmälan öppen

Nu är anmälan öppen till 2017 års upplaga av Atea Norrköpings Stadslopp.

Start 22

Fullt löpartryck på Drottninggatan. Är du med och går, joggar eller kutar den 19 augusti. Arkivbild: Josefine Loftenius

Årets datum är lördagen 19 augusti, samma dag som Augustifesten når sin höjdpunkt. Som vanligt erbjuds både 5 och 10 kilometer. Det går lika bra att anmäla sig individuellt som i ett lag. Lilla ICA Strömmen-loppet inleder dagen för barnen.

Som vanligt finns det tre tävlingar i tävlingen. Vem tar årets däck? En nyhet i år är att Däck Team Ljura Gummi ställer ut två däck. Ett till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare.

Det coola spurtpriset genom Industrilandskapet finns kvar. Där gäller det att springa de dryga 200 meterna så fort det bara går för att kunna vinna fina priser från NT:s Resecenter. Det flygande spurtpriset sponsras självklart av Norrköpings Airport.

Alla som går, joggar eller springer i mål får en energipåse från ICA Maxi Norrköping fylld med diverse produkter. Alla deltagare får förstås en fin medalj vid målgången som ett bevis på sin prestation.

Inte nog med detta. Glöm inte alla fina priser vi lottar ut bland alla deltagare (se mer under fliken prisbordet). Banan kommer som vanligt att kantas av diverse häftiga musikupplevelser för att just du ska hitta dit tempo.

Stads 23

IFK Norrköping har två starka säsonger bakom sig i Allsvenskan med SM-guldet 2015 som den givna höjdpunkten. Alla som anmäler sig till Atea Norrköpings Stadslopp får två matchbiljetter till det allsvenska mötet mellan IFK Norrköping och Östersunds FK på Östgötaporten lördagen den 26 augusti. Det du behöver göra är att ta med din nummerlapp till IFK Norrköpings kansli på Östgötaporten och visa upp din nummerlapp för att få biljetterna.

10 kronor av din anmälningsavgift kommer som vanligt att gå till något projekt som gynnar barn-och ungdomar i Norrköping. Vad det blir ber vi att få återkomma till.

Lycka till med träningen önskar arrangörsföreningen Tjalve IF Norrköping och varmt välkomna den 19 augusti! 

Till anmälan:

Resultat åldersklasser veteraner

Resultat i veteranklasser från M-K 40 och uppåt i Atea Norrköpings Stadslopp.

Veteran 56

Bengt Lindgren, Vallentuna FK. Tvåa i H 65 10 kilometer. Foto: Magnus Andersson

Tryck på den här länken:

Vann du något från prisbordet?

Atea Norrköpings Stadslopp har alltid ett härligt stort prisbord där alla som deltar kan vinna något fint. Nu är det också dags att se till att alla får sina priser.

Start 123
Alla deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp har till exempel redan vunnit två matchbiljetter till den allsvenska matchen mellan regerande svenska mästaren IFK Norrköping och Jönköping Södra på Östgötaporten den 11 september. Det är bara att ta med sig nummerlappen till IFK Norrköpings kansli och visa nummerlappen så är biljetterna dina.

Övriga vinnare hittar du under fliken Prisbordet, där står startnumren på alla vinnarna.

Är du en av de lyckliga som vunnit något fint så kontakta frida.sodermark@loparaventyret.se så ser vi till att just du får ditt pris.

Se bildspelet från Atea Norrköpings Stadslopp 2016

Se Josefine Loftenius och Magnus Anderssons bilder från Atea Norrköpings Stadslopp 2016.

Bild 567

Se bildspelet från Atea Norrköpings Stadslopp 2016.

Hur gick det för elitdamerna på fem och tio kilometer?

Läs om damkampen i Atea Norrköpings Stadslopp.

Stadsloppet 89

Läs om damernas fem och tio kilometer i Atea Norrköpings Stadslopp.

Fartfest i Atea Norrköpings Stadslopp

Läs Springlfa.se:s artikel om herrklasserna i Atea Norrköpings Stadslopp.

Musse 48

 Läs om fartfesten i Norrköping:

Här hittar du resultaten från Atea Norrköpings Stadslopp 2016

Resultaten från Atea Norrköpings Stadslopp 2016.

Resultat 45

Resultaten Atea Norrköpings Stadslopp 2016:

« Äldre inlägg