122

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyheter

Bro´s Irish spelar på Atea Norrköpings Stadslopp

2018-07-25

Atea Norrköpings Stadslopp består som vanligt av mycket musik utmed banan. Idag presenterar vi Bro´s Irish som kommer att spela och sjunga i direkt anslutning till Ateas vätskestation vid Strömmen.

Bros 2

Niklas Söder, Kenneth Höglind och Magnus Eneqvist kommer att spela irländsk folkmusik så det står härliga till vid Ateas vätskestation.

Bro´s Irish består av bröderna Magnus Eneqvist och Niklas Söder samt Kenneth Höglind på fiol.

 – Vi körde igång för åtta år sedan mest på skoj och sedan utvecklades det ganska snart och blev mer och mer populärt. Efter fem år tyckte vi att vi ville ha en fiol i bandet och Kenneth kom med, berättar Magnus.

 Bandet har cirka 150 spelningar i bagaget.

 – Det är allt från privata fester till olika uteställen, pubar och restauranger. Saliga Munken hade vi en riktigt bra spelning på för ett tag sedan. Vi brukar också spela på Midnattsloppet i Stockholm, det brukar vara en riktigt bra stämning.

 Nu är det alltså dags för premiär på Atea Norrköpings Stadslopp. Bro´s Irish kommer att ha sin spelplats vid Ateas vätskestation vid ungefär två kilometers löpning på femkilometersloppet. På tiokilometersloppet får deltagarna chansen att lyssna på irländsk musik två gånger, dels vid två kilometer men också vid sju kilometer eftersom loppet springs två gånger på samma varv.

 – Det ser vi fram emot. Det ska bli riktigt roligt, konstaterar Magnus Eneqvist.

Till Bro´s Irish hemsida:

Till Bro´s Irish Facebooksida:

Bros 4

 

Nyhetsarkiv