0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyheter

Lundbergs satsar på barnen i Atea Norrköpings Stadslopp

2019-05-31

Från och med i år heter barnloppet i samband med Atea Norrköpings Stadslopp Lilla Lundbergsloppet. Fastighets AB L E Lundberg och Tjalve IF har tecknat ett samarbetsavtal om tre år där Lundbergs blir både huvudsponsor till Norrköpings Stadslopp samt titelsponsor till barnloppet.

lisa 7

Lisa Lundh, marknads-och kommunikaionschef Fastighet AB LE Lundbergs ser fram mot Lilla Lundbergsloppet.

Alla barn födda 2007 och senare springer Lilla Lundbergsloppet helt gratis.

Löparfesten Norrköpings Stadslopp går av stapeln den 21 augusti med distanserna 5 km och 10 km samt barnloppet som nu får namnet Lilla Lundbergsloppet. Banan för barnloppet ändras till en busig sträckning genom Linden Köpcentrum och loppet kommer få en festlig och fartfylld inramning. En nyhet för i år är att alla barn, födda 2007 och senare, deltar utan kostnad.

– Social hållbarhet är en viktig fråga för oss och det här är en del i det arbetet, säger Lisa Lundh, marknads-och kommunikationschef Fastighets AB L E Lundberg. Att kunna erbjuda alla barn att delta gratis öppnar dörren till en rolig upplevelse som inspirerar till rörelseglädje och där alla får vara vinnare, fortsätter Lisa Lundh.

– Tjalve IF och Atea Norrköpings Stadslopp är jätteglada över det nya samarbetet med Lundbergs. Det gör att insteget för barn att delta blir mindre och att verkligen alla kan vara med om de vill, säger Mikael Grip, tävlingsledare.

LOgga

Atea Norrköpings Stadslopp går genom centrala Norrköping och är ett uppskattat evenemang som brukar locka mycket folk, både deltagare och publik. Ytterligare en nyhet är att det i år blir gratis parkering på Spiralen-parkeringen för de som inte går eller cyklar till loppet.

– Vi tycker det är oerhört viktigt att Norrköping har en levande och attraktiv stadskärna där människor trivs och känner sig trygga, och där är positiva och roliga upplevelser så klart en viktig pusselbit. Vi hoppas kunna bidra till att Atea Norrköpings Stadslopp blir ett så bra arrangemang som möjligt - tillsammans med övriga samarbetspartners kommer vi göra evenemangettill en riktig fest, avrundar Lisa Lundh.

Direkt till anmälan för Lilla Lundbergsloppet:

Nyhetsarkiv