80

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyheter

Norrköpings kommun sponsrar sina anställda med anmälningsavgiften

2017-04-07

Norrköpings kommun sponsrar sina anställda med anmälningsavgiften till VårRuset 15 maj och Atea Norrköpings Stadslopp 19 augusti.

Kommun 1

Peter Norrbom och Maria Söderberg ser fram emot både VårRuset och Atea Norrköpings Stadslopp 2017.

 – Det är suveränt att vi kan erbjuda alla våra anställda att delta i VårRuset eller Atea Norrköpings Stadslopp. Motion och hälsa är viktigt och jag är glad att vi satsar på det här, säger Maria Söderberg, HR-chef på Norrköpings kommun.

Norrköpings kommun sponsrar sina cirka 11 000 anställda med anmälningsavgiften till VårRuset eller Atea Norrköpings Stadslopp 2017. Alla springer också i en av kommunen sponsrad tröja med Let´s Create på ryggen. Ett begrepp som verkligen stämmer bra in på en sådan här satsning när kommunens medarbetare motionerar tillsammans.

– De här loppen är en del av vårt hälsoarbete där vi vill främja att medarbetarna rör sig mer. Både VårRuset och Stadsloppet är något man kan göra gemensamt vilket är bra och alla kan delta efter sin förmåga, säger Peter Norrbom, kvalitetsutvecklare på personalkontoret.

Norrköpings kommun erbjuder också sina medarbetare en friskvårdsförmån för att stimulera till aktivitet eller olika hälsofrämjande behandlingar. Friskvårdsförmånen hanteras i en Hälsoportal där medarbetaren kan välja mellan drygt 200 friskvårdsleverantörer i vårt närområde med en mängd olika erbjudanden.

Norrköpings kommun sponsrar också med den medalj som alla deltagare får efter målgången i Atea Norrköpings Stadslopp.

Nyhetsarkiv