80

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyheter

Anmälan öppen

2017-03-01

Nu är anmälan öppen till 2017 års upplaga av Atea Norrköpings Stadslopp.

Start 22

Fullt löpartryck på Drottninggatan. Är du med och går, joggar eller kutar den 19 augusti. Arkivbild: Josefine Loftenius

Årets datum är lördagen 19 augusti, samma dag som Augustifesten når sin höjdpunkt. Som vanligt erbjuds både 5 och 10 kilometer. Det går lika bra att anmäla sig individuellt som i ett lag. Lilla ICA Strömmen-loppet inleder dagen för barnen.

Som vanligt finns det tre tävlingar i tävlingen. Vem tar årets däck? En nyhet i år är att Däck Team Ljura Gummi ställer ut två däck. Ett till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare.

Det coola spurtpriset genom Industrilandskapet finns kvar. Där gäller det att springa de dryga 200 meterna så fort det bara går för att kunna vinna fina priser från NT:s Resecenter. Det flygande spurtpriset sponsras självklart av Norrköpings Airport.

Alla som går, joggar eller springer i mål får en energipåse från ICA Maxi Norrköping fylld med diverse produkter. Alla deltagare får förstås en fin medalj vid målgången som ett bevis på sin prestation.

Inte nog med detta. Glöm inte alla fina priser vi lottar ut bland alla deltagare (se mer under fliken prisbordet). Banan kommer som vanligt att kantas av diverse häftiga musikupplevelser för att just du ska hitta dit tempo.

Stads 23

IFK Norrköping har två starka säsonger bakom sig i Allsvenskan med SM-guldet 2015 som den givna höjdpunkten. Alla som anmäler sig till Atea Norrköpings Stadslopp får två matchbiljetter till det allsvenska mötet mellan IFK Norrköping och Östersunds FK på Östgötaporten lördagen den 26 augusti. Det du behöver göra är att ta med din nummerlapp till IFK Norrköpings kansli på Östgötaporten och visa upp din nummerlapp för att få biljetterna.

10 kronor av din anmälningsavgift kommer som vanligt att gå till något projekt som gynnar barn-och ungdomar i Norrköping. Vad det blir ber vi att få återkomma till.

Lycka till med träningen önskar arrangörsföreningen Tjalve IF Norrköping och varmt välkomna den 19 augusti! 

Till anmälan:

Nyhetsarkiv